Ќеркичката беше гризната на обравчето од другарче во градинка. Местото најпрво беше модро па побледе, ама сé уште се познава малку,  со што да го третираме, да не остане белег?


- Доколку нема дефект на кожата туку само модринка, таа спонтано ќе се повлече со ресорпција на крварењето. Нема потреба да го третирате со ништо.

Email Facebook Google LinkedIn Tumblr