Имам ќерка од 4 години. На 2 годинки и се појави црвенило на препоните и повнатре кај вулвата па околу очињата и на  главчето. Ни препишаа секакви масти но ништо не помага, уште има црвенило доле, не се повлекува ич. Ве молам за совет.


- Со оглед дека се работи за кожна промена која трае подолго време, треба да се направи консултација за да се видат истите. Може да закажете консултација во имунолошка амбуланта на Детска клиника (3147714).

Email Facebook Google LinkedIn Tumblr