Сакам да прашам - имам двегодишно синче и на двете надлактици има крукчиња испукана и сува кожичка.Како да го третираме?


Потребно е почесто нанесување на крем или витаминска маст кои ќе ја влажнат сувата кожа. Тоа може да го правите повеќе пати во текот на денот.

Email Facebook Google LinkedIn Tumblr