Дали е доволно бебето да се бања само со сапун и шампон за капење, а потоа да се премачка со  млеко за тело. Моето бебе има 16 месеци и има нормална кожа.


- Доволно е сапун и шампон за капење,а после тоа да се нанесе млеко за тело,особено во зимските месеци кога кожата е поизложена на сушење поради студот, односно поради преоблекување.

Email Facebook Google LinkedIn Tumblr