Becutan пелени
ПОТЕНКА

Извонредно тенки и анатомски обликувани за да овозможат максимална удобност и правилен развој на детето во различните фази на неговиот раст.  


СТРАНИЧНО НЕПРОПУСТЛИВА

Има еластични странични бариери коишто не дозволуваат протекување на нечистотиите. Изработени од природни материјали, кои овозможуваат кожата непречено да дише.


ПОДОБРЕНА ЕЛАСТИЧНОСТ

Новата Becutan пелена е извонредно еластична во предлот на појасот и целосно се прилагодува кон  слободните движење на бебто за да се постигне максимална удобност во најактивниот период од денот, а истовремено да се подобри и ноќната функција на пелената.


МЕКИ И НЕЖНИ ЗА ДЕТСКАТА КОЖА

Површинскиот слој на пелената содржи поголем процент на природни материјали , поради што допирот со чувствителната бебешка кожа е исклучително нежен, а истовремено кожата непречено дише.


ПОДОБРЕНА АПСОРПЦИЈА

Впивливоста , како и брзината на апсорпција, се едни од најважните карактеристики на Becutan пелената. Благодарение на супер впивливиот слој со структура на микрогранули, како и на дистрибутивниот слој, кој овозможува нечистотиите од пелената рамномерно да се распоредат по целата нејзина должина, бебешката кожа ќе остане сува и заштитена и повеќе часови по повивањето.

  • Потенка;
  • странично непропустлива;
  • подобрена еластичност;
  • мека и нежна за детската кожа;
  • подобрена апсорпција.

Достапност:

Стандард пакувања величини 2,3,4,5

Jumbo пакувања величини 2,3,4,5,6

Jumbo + пакувања величина 4


Email Facebook Google LinkedIn Tumblr

Поврзани производи